Ik ben Saskia Bijl, de bedenker van Slingers & Taarten. Na mijn opleiding pedagogiek heb ik jaren in de jeugdzorg gewerkt. Daar vond ik het altijd al leuk om activiteiten te organiseren. Daarnaast ben ik als moeder van drie kinderen volop in de weer met knutselen en bakken.
En tijdens het organiseren van hun kinderfeestjes ben ik helemaal in mijn element. Ik ontdekte dat ik het erg leuk vind om feestjes en thema’s uit te denken en de activiteiten erbij te verzinnen
Vandaar dat ik ben gestart met Slingers & Taarten.
 
 

Onderwerpen

Prijzen

Kinderfeestjes, kisten en workshops Prijs
Alle themakisten (standaard voor 8 kinderen) € 50,-
Bezorgkosten kist in overleg
Kist later terugbezorgen dan 1 werkdag na feestje € 10,-
Themakist met begeleiding (standaard voor 8 kinderen) € 95,-
High Tea feestje met begeleiding (standaard voor 8 kinderen) € 125,-
Elk extra kind € 7,50
Borg per themakist € 50,-
Taarten
Thema taart (prijs per persoon) € 2,50
Aanvullende kosten 3-dimensionale voorstelling in marsepein of kleurenprint in overleg
Smashcake € 30,-
Mini cupcakes (prijs per stuk) € 0,80
Cupcakes (prijs per stuk) € 1,50
Extra tbv (mini)cupcakes (bijv. toef of eetbare print) (prijs per stuk) € 0,50

Contact

Terug

U kunt dit formulier gebruiken om een aanvraag of reservering te doen, of om een opmerking naar mij te sturen.

* indicates required field

 
U kunt mij ook bereiken onder:
Telefoon: 06 4570 2180
E-mail: saskia@slingersentaarten.nl

Algemene Voorwaarden Slingers & Taarten

Terug
Slingers & Taarten biedt diverse mogelijkheden om u te ondersteunen bij het organiseren van een (kinder)feestje. Dat doen wij middels het verhuren van diverse themakisten. Daarbij kunnen wij desgewenst begeleiding verlenen. Het is ook mogelijk dat wij een themakinderfeestje op onze locatie verzorgen.

Themakist en Themakist met begeleiding

De themakisten en de inhoud daarvan mag alleen onder toezicht van volwassenen worden gebruikt. De kleding en materialen zijn niet geschikt voor kinderen jonger dan drie jaar.
Alle themakisten zijn standaard uitgerust voor een feestje van maximaal 8 kinderen. Het is mogelijk om de themakist uit te breiden voor meer kinderen. De aanvullende kosten hiervoor zijn vermeld in de prijslijst.
Elke kist wordt geleverd met onder andere een draaiboek en een checklist. Na ontvangst van de door u getekende reserveringsbevestiging of de betaling sturen wij u het draaiboek toe, zodat u zich kunt voorbereiden.

Ophalen
De themakisten kunt u, één werkdag voor de overeengekomen datum van het feest, op ons adres ophalen, op een nader overeen te komen tijdstip. Wij nemen dan, samen met u, de inhoud van de kist door aan de hand van de checklist. Op de checklist staan de materialen die u na het feest weer in dient te leveren. Als u de kist meeneemt bevestigd u dat de materialen in de kist overeenkomt met de checklist.

Terugbrengen
De themakisten moeten de werkdag na de overeengekomen datum van het feest, door u op ons adres worden afgeleverd. Wordt de kist niet op tijd terugbezorgd, dan zal voor iedere extra dag € 10,- in rekening worden gebracht. Wordt de themakist geheel niet terugbezorgd dan zal naast de al betaalde borg een bedrag ter waarde van de complete kist met inhoud en attributen in rekening worden gebracht.
Als u de kist terugbrengt zullen wij, samen met u, de inhoud van de kist doornemen aan de hand van de checklist. Indien er onderdelen die op de checklist staan ontbreken of er is iets beschadigd, dan worden de vervanging- en/of herstelkosten in rekening gebracht en van de borg afgetrokken. Is de borg niet toereikend, dan moet u het verschil aan Slingers & Taarten vergoeden.

Begeleiding
Indien u hebt gekozen voor een Themakist met begeleiding, zal Slingers & Taarten op de overeengekomen datum ca. een uur voor aanvang van het feestje aanwezig zijn om de ruimte aan te kleden. Wij nemen dan ook de themakist mee.
Slingers & Taarten is ca 3uur beschikbaar voor het leiden van het kinderfeestje. Eten en drinken maakt geen onderdeel uit van het programma en wordt ook niet door Slingers & Taarten verzorgd.
Direct na aankomst nemen wij samen met u de inhoud van de kist door aan de hand van de checklist. Na afloop van het feestje doen wij dit nogmaals. Eventuele schade of ontbrekende onderdelen worden verrekend met de borg. Is de borg niet toereikend, dan moet u het verschil aan Slingers & Taarten vergoeden.

Reiniging
Indien er verkleedkleding in de themakist aanwezig is, mag u deze niet wassen. Als wij de kleding niet schoon kunnen krijgen, beschouwen wij deze als beschadigd en brengen wij u de vervangingskosten in rekening.

Bezorgen
Afhankelijk van de afstand en de situatie kunnen wij besluiten de themakist bij u te bezorgen en na afloop weer op te halen. De aanvullende kosten zullen in overleg worden bepaald.

Borg
De borg van alle kisten is € 50,-. De borg dient samen met de huurprijs, vooraf, te worden betaald.

Betaling
De betaling van de overeengekomen huurprijs en de borg moet tenminste 1 week voor de overeengekomen datum van het feest op de rekening van ‘Slingers & Taarten’ zijn bijgeschreven. Rekeningnummer: 1795.96.314 Rabobank. De borg ontvangt u retour op uw bank/giro rekening, binnen 3 dagen na het terugontvangen van de kist. Indien de overeengekomen huurprijs en de borg niet tijdig zijn bijgeschreven, interpreteren wij dit als een annulering en brengen wij 50% van de huurprijs bij u in rekening.
Het is in overleg mogelijk om contant te betalen. In dat geval ontvangt u de borg retour bij het terugontvangen van de kist.

Themafeest op locatie

Aan het themafeest op onze locatie kunnen maximaal 10 kinderen deelnemen. In overleg kunnen hier een aantal kinderen aan worden toegevoegd.
Als u uw reservering heeft ingediend, nemen wij contact met u op om uw specifieke wensen en een concept programma af te stemmen.
Op verzoek kunnen wij een eenvoudige maaltijd verzorgen. De kosten zijn afhankelijk van uw wensen en kunnen pas worden opgegeven als wij het programma hebben doorgesproken. Slingers & Taarten zorgt voor drinken.
Een themafeest-op-locatie duurt ca. 3uur. Indien u aanvullend een eenvoudige maaltijd wilt hebben, duurt het feestje ca een half uur langer.

Betaling
De betaling van de overeengekomen prijs moet tenminste 2 weken voor de overeengekomen datum van het feest op de rekening van ‘Slingers & Taarten’ zijn bijgeschreven. Rekeningnummer: 1795.96.314 Rabobank. Indien de overeengekomen prijs niet tijdig zijn bijgeschreven, interpreteren wij dit als een annulering en brengen wij 50% van de prijs bij u in rekening.

Algemeen

Aansprakelijkheid
Voor alle activiteiten die Slingers & Taarten aanbiedt, aanvaardt Slingers & Taarten geen enkele aansprakelijkheid. Dit betekent dat u te allen tijde verantwoordelijk blijft voor de kinderen die aan de activiteiten deelnemen en dat u verantwoordelijk bent voor de gedragingen van de kinderen, schade die de kinderen toebrengen, maar ook voor eventueel letsel dat de kinderen oplopen en/of toebrengen.
Indien wij een themakist-met-begeleiding of een themafeest-op-locatie verzorgen, verwachten wij dan ook dat u tijdens het volledige programma aanwezig bent en voor ons aanspreekbaar bent.
Slingers & Taarten kan op geen enkele manier verantwoordelijk worden gesteld voor schade die de kinderen toebrengen, of voor eventueel letsel dat de kinderen oplopen en/of toebrengen.

Reserveren
U kunt de themakist, de themakist-met-begeleiding of een themafeest-op-locatie telefonisch of met het contactformulier op de website reserveren. Als u een themakist-met-begeleiding of een themafeest-op-locatie reserveert, nemen wij contact met u op om een programma te bespreken. U ontvangt dan binnen 3 dagen een reserveringsbevestiging en de Algemene Voorwaarden.
Wij verwachten dat u de reserveringsbevestiging tekent en naar ons retour stuurt. Met het tekenen van de reserveringbevestiging of met het betalen van de overeengekomen (huur)prijs geeft u te kennen akkoord te gaan met deze Algemene Voorwaarden en is de reservering definitief.

Annulering
Indien u een themakist of een themakist-met-begeleiding annuleert zullen wij u de volgende kosten in rekening brengen:

  • Meer dan 7 dagen voor gereserveerde datum -> 25% van verhuurbedrag
  • Meer dan 2 dagen voor gereserveerde datum -> 50% van verhuurbedrag

Voor een themafeest-op-locatie zijn de perioden twee keer zo lang.

Eigendom
Elke themakist en de inhoud daarvan blijft eigendom van Slingers & Taarten.
Het is niet toegestaan om de themakist of delen van de inhoud daarvan, te verkopen, te verhuren of aan derden uit te lenen.
De draaiboeken en andere onderdelen van de themakisten mogen niet zonder voorafgaande toestemming worden verveelvoudigd, openbaar gemaakt worden of ter kennis van derden worden gebracht.

Kamer van Koophandel
Slingers & Taarten staat ingeschreven bij de Kamer van Koophandel Rotterdam onder nummer 56823541.

Algemene voorwaarden Slingers & Taarten (PDF-file)