Wij bieden feestjes in diverse thema’s, geschikt voor jongens en meisjes. Wat dacht je van een piratenparty, een ballerinafeestje, of een kook & bakfestijn?

Je bepaalt zelf hoeveel werk je uit handen geeft. Heb je genoeg aan een draaiboek? Dan kun je die bij ons bestellen.
Heb je alleen een themakist nodig of wil je een compleet verzorgd feestje bij je thuis? Wij geven de hulp die je nodig hebt.
Bijna alles is mogelijk. Heb je zelf ideeën? Neem vrijblijvend contact met ons op, dan bekijken we samen hoe we er een spetterend partijtje van maken.

Klik hier om naar ons contactformulier te gaan. Laat een berichtje achter en wij nemen zo snel mogelijk contact met je op.

Onderwerpen

Kinderfeestjes


Extra’s
We kunnen ook diverse extra’s verzorgen voor het feestje. Denk dan aan uitdeelzakjes of een taart of cupcakes in de thema van het feestje.

Themakist

Terug
Met een themakist heb je alles in huis voor een geslaagd kinderfeestje. In de kist vind je een handig draaiboek waarin precies staat wat je allemaal kunt doen. En natuurlijk ook verkleedkleding en attributen in het thema dat jouw kind gekozen heeft. Een themakist is geschikt voor een partijtje met 8 kinderen. Meer kinderen kan uiteraard ook, dan rekenen we een kleine meerprijs per kind.
Je kunt kiezen uit verschillende thema’s. Bijvoorbeeld een piratenfeest, ridderfeest, ballerinafeest of onderwaterfeest. Klik hier voor een overzicht van alle thema’s. Heb je zelf een idee en staat het niet tussen de mogelijkheden, neem dan contact met ons op. We denken graag met je mee.

Draaiboek

Terug

Workshops

Terug
Ben je op zoek naar een leuke activiteit voor een vrijgezellenfeest of teambuilding? Weet je moeder niets te verzinnen voor haar verjaardag? Of wil je gewoon iets leuks doen met vrienden? Denk dan eens aan een van de workshops bij Slingers & Taarten.